این
غذا به دلیل دارا بودن میگو منبعی غنی از پروتئین و مواد معدنی به
شمار
میرود. علاوه بر این، طرز تهیه سادهای دارد که در این فصل میتوانید
آن
را با مواد تازه غیریخی آماده کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
میگو 200 گرم
لوبیا سبز تازه 2 فنجان
پیازچه به میزان دلخواه
مواد لازم برای تهیه سس:
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 1 فنجان
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
شکر نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تخم مرغها را به هم برنید تا کف کرده و رنگ آن روشن شود. میگوی تازه را پوست گرفته، رگ آن را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید.
لوبیا، پیازچه و زنجبیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
این مایه را کف ماهیتابه ریخته و با روغن حرارت دهید تا یک طرف آن سفت شود،
سپس برگردانید و طرف دیگر را بپزید.
املت را در بشقاب گذاشته سس آن را آماده کنید. برای این کار آرد ذرت و آب
را در قابلمهای با هم مخلوط کرده و سس سویا وشکر را به آن اضافه کنید و
مرتب هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. سپس یک دقیقه حرارت ملایم دهید تا قوام
پیدا کند. این سس را روی املت بریزید و سرو کنید. با این میزان مواد، املت
برای 4 تا 6 نفر کافیست.
علی فرزاد
یکشنبه 5 تیرماه سال 1390 ساعت 05:00 ق.ظ