X
تبلیغات
رایتل

مثبت نگری=سلامتی
مثبت نگری یعنی داشتن آرامش،جمع گرا بودن،دوست داشته شدن،موفق بودن 
قالب وبلاگ

ماهی پخته و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در زنان


ماهی پخته و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در زنان
همشهری آنلاین - شهره فرجی:
بررسی‌ها حاکی از آن است که مصرف ماهی به صورت پخته یا تنوری خطر ابتلا به نارسایی‌های قلبی را در زنان تا حد قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد.

طی تحقیقات انجام شده توسط انجمن قلب آمریکا روی زنانی که به طور منظم ماهی پخته شده یا تنوری مصرف می‌کنند ، نتایجی حاصل شد که برخی از نکات برجسته آن به شرح زیر است:

• زنانی میانسالی که بیشتر ماهی پخته یا آب پز مصرف می‌کنند در مقایسه با زنانی که بیشتر ماهی سرخ کرده می‌خورند، کمتر دچار مشکلات و ناراحتی‌های قلبی می‌شوند.

• در این تحقیق مشخص شد مصرف ماهی تیره مانند سالمون در مقایسه با ماهی سفید یا تن،‌ سالم‌تر است.

• مصرف ماهی سرخ کرده به صورت یک بار یا بیشتر در هفته، احتمال خطر ابتلا به نارسایی‌های قلبی را در زنان میانسال تا 48 درصد نسبت به زنانی که به ندرت از این روش طبخ استفاده می‌کنند، افزایش می‌دهد.

.: Weblog Themes By Pichak :.

آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس

دریافت کد آپلود سنتر

آمار سایت
تعداد بازدید ها: 110706

  • دانلود فیلم
  • موس بی سیم طرح اپل MP3 Player بی سیم